Халфът Асен Митков е очакван да се завърне в групата за домакинството на Крумовград в четвъртия кръг от шампионата, пише „Тема спорт“. Двубоят с бившия тим на Станислав Генчев е на 10 август, събота от 21:15 часа.

Младежкият национал отпадна от сметките на треньора за вчерашната визита на Локомотив Пловдив. 19-годишният футболист лекуваше травма, която му попречи да вземе участие при победата над Ботев Враца (4:0), като се готвеше на облекчен режим през тази седмица. Очакванията на медицинския щаб са, че Митков ще се върне към пълноценни тренировки след мача с Локо Пловдив, спечелен от столичани с 2:0.

Конкуренцията за мястото в средата на терена е много голяма през този сезона и младежкият национал ще трябва със зъби и нокти да се бори за титулярна позиция с Марин Петков, Джавад ел Джемили, Клемент Икенна, Карлос Охене, Асими Фадига, Патрик Мислович и Асен Чандъров. Последният вчера изтърпя наказанието си от 3 мача, което получи заради червения си картон през миналия сезон срещу Лудогорец.

Снимка: Lap.bg