Треньорът на Левски Станислав Генчев ще направи промяна по състава за гостуването на Локомотив Пловдив. Тя е породена от силното включване на някои от резервите в домакинството на Ботев Враца, спечелено с 4:0. На „Георги Аспарухов“ от пейката на терена се появи халфът Хасими Фадига.

Французинът обаче блесна с два гола за успеха. И те ще го отведат в стартовата единайсеторка. Очаква се Фадига да играе вместо Марин Петков, пише Тема спорт. Интересното е, че в началото качествата на Хасими много не се нравеха на Генчев. Но в контролите, а след това и в полученото игрово време в официалните двубои французинът бе на ниво.

В групата ще попадне вратарят Матей Маркович. Хърватинът не игра срещу Ботев Вр заради контузия на врата. Той пропусна и част от тренировките през седмицата, но тръгна за Пловдив.

Очаква се обаче под рамката на вратата отново да бъде Пламен Андреев. Промени в отбрана няма да бъдат правени – ще играят Ван дер Каап, Кристиан Димитров и Цунами, защото привлеченият през седмицата венецуелски национал Кристиан Макум не е в групата. Като халфбекове ще действат Майкон и Алдаир. А в полузащитата ще са още Джавад ел Джемили и Карлос Охене. В нападение ще бъдат Алекс Колев и Евертон Бала. Новото попълнение Мустафа Сангаре пак ще е жокер, защото не е в оптимална физическа форма.

За Пловдив не заминаха контузеният Фабио Лима, както и Асен Митков, който поднови занимания след лечение на травма.

Снимка: Lap.bg