Левски излезе с информация за привържениците преди гостуването на Локомотив Пд. Утре, 2 август, „сините“ гостуват на „смърфовете“ в мач от третия кръг на Първа лига, а срещата започва в 21:15 часа. Цената на билетите е 15 лв.

Левскари,

Напомняме Ви, че билетите за гостуването на „Локомотив“ (Пловдив) в петък, 2 август ще се продават на каса пред сектора определен за „сините“ привърженици 2 часа преди началото на срещата. Мачът е от 21:15 часа, а пропуските са с цена от 15 лева.

Предвид ограничението в количеството билети предназначени за „сините“ привърженици, апелираме желаещите да подкрепят любимия отбор на стадион „Локомотив“ в Пловдив да се възползват от ранното отваряне на пункта за продажба на билети и да заемат местата си на съоръжението веднага след отварянето на входовете на сектора предназначен за феновете на „Левски“.

Организаторите на срещата предупреждават, че на стадиона няма да бъдат допускани зрители без билети.

Предвидено е феновете на „Левски“ да паркират автомобилите си на ул. „Димитър Ризов“ и ул. „Цветан Лазаров“, като охраната на паркираните автомобили, ще бъде осъществена от служители на МВР. Създадена е организация от ОД на МВР Пловдив за съпровод и паркинг за автомобилите на „сините“ привърженици, като сборния пункт ще бъде на паркинг на разклона за село Войводиново на път II-56“, написаха от клуба.