Последното попълнение на Левски Мустафа Сангаре показа завидно самочувствие преди старта на сезона. Нападателят говори за избора си да облече синия екип и какво иска да постигне с тима. Французинът вече направи неофициалния си дебют за столичани в контролата срещу израелския Макаби Нетаня (2:2). Очаква се той да попадне в групата за първия двубой в шампионата срещу Локо София.

„На клубове като Левски е много трудно да откажеш. Това е огромен клуб за България, а първенството е доста конкурентно. Изборът ми бе лесен. Сега от мен зависи да се докажа и да спечеля доверието на треньора Станислав Генчев и привържениците“, заяви цитираният от "Тема спорт" Сангаре пред africafoot.com.

„Предпочитам да има здравословна и силна конкуренция в тима. Така е по-добре за всички. Искам да се представя добре, да постигнем целите на клуба и да бъда сред най-добрите нападатели в първенството. Заедно с момчетата в отбора трябва да направим всичко по силите си, за да продължим да пишем историята на Левски“, добави още той.