Левски ще приключи с лагера в Правец днес. Футболистите ще имат занимание сутринта, което ще бъде възстановително, тъй като почти всички играчи взеха участие в контролата с Черно море с изключение на вратаря Иван Андонов и крилото Кристиан Йовов. По обед тимът ще отпътува за София и ще поднови тренировки в петък при домашни условия.

На сините им предстоят още две контроли до началото на новия сезон. В събота Левски приема Арда на стадион „Георги Аспарухов“. Проверката ще бъде от 19:30 часа, а не както бе първоначално предвиден да стартира час по-рано, пише Тема спорт. Входът за феновете и за нея ще бъде свободен, като ще се предава и по клубната телевизия. За 13 юли е предвиден спаринг и с израелския Макаби Нетаня. Мачът отново ще бъде на „Герена“, като ще е официалното представяне на тима за новата кампания.

Левски стартира шампионата с гостуване на Локомотив София в „Надежда“. Двубоят е на 20 юли, събота от 21:00 часа. Във втория кръг предстои домакинство на Ботев Враца – на 27-ми, петък отново в същия начален час.

Снимка: Lap.bg