Нападателят на Левски Алекс Колев ще смени набързо номера си, въпреки че е съвсем отскоро на стадион „Георги Аспарухов“. 31-годишният таран ще замени №90 с №9, разбра „Тема Спорт“. Това ще се случи след обявяването на продажбата на Рикардиньо във Виктория Пилзен.

Желанието бе заявено от Алекс Колев наскоро в интервю пред „Трибуна Левски“ и ще стане съвсем скоро факт. „Ако продадат Рикардиньо, бих взел фланелката с номер 9. Сега ще нося номер 90, с такъв преди време в Левски играеше Георги Иванов-Гонзо. Той ми харесваше, защото беше мъжкар. Но се шегувах с него, че ако тогава имаше ВАР, 70 процента от головете му нямаше да му ги зачетат, защото влизаше твърдо“, заяви българският национал.

С №90 преди 20 години играеше Георги Иванов, който вчера имаше рожден ден. С такъв екип сегашният президент на БФС вкара на Ливърпул (2:4) в УЕФА (б.а. – на 3 март 2004-та). Сега само от Колев зависи дали феновете ще го оприличат на Гонзо, а сложи ли на гърба си фланелката с №9, очакванията към него ще станат още по-големи, както и напрежението, но може би е дошъл моментът Левски да има нов силен български нападател.