На "Герена" са бесни и вземат сериозни мерки срещу ударите, които понесоха напоследък в школата, съобщава "Мач Телеграф". Спонсорът на ФК ЦСКА 1948 Цветомир Найденов се похвали с двама играчи на "сините", Денис Гиведжов и Любомир Каракашев.

В социалните мрежи стана ясно, че и Габриел Йорданов ще поеме към Бистрица, сбогувайки се със съотборниците си чрез "Инстаграм". "Само напред и нагоре", пожела им той. Йорданов бе в плановете на Николай Костов и често бе викан за тренировки с първия тим по негово време.

Запознати казват, че в Левски няма да оставят нещата така и ще следят отблизо младите си играчи и хората, които са около тях. Смята се, че ще бъдат предприети и ответни действия, които няма да се харесат на тези, опитващи се да действат на готово.

"Сините" са на мнение, че и самите футболисти трябва да са малко по-прозорливи и да се замислят колко момчета се провалиха, след като си тръгнаха от "Герена" и сега сменят отборите от Втора лига, след като доста бързо бяха освободени от новите си отбори.