Треньорът на Левски Елин Топузаков бе разочарован след поражението на неговия отбор с 0:1 при гостуването на Локомотив (Пловдив). Наставникът на "сините" изрази недоволство от решенията на главния съдия Драгомир Драганов и заяви, че целта на тима му в плейофите е осигуряване на място в европейските клубни турнири.

"Мачът беше двуостър, със ситуации и пред двете врати. Загубихме, защото не реализирахме чисти положения на метър-два от вратата. Имахме достатъчно чисти ситуации, но неумението пред гола ни изигра лоша шега. Локомотив успя да вкара една от своите ситуации, а ние не успяхме", започна Топузаков.

"Отмененият гол не ни повлия. Андриан Краев и Филип Кръстев са константна величина в нашия отбор. Опитахме да ги заместим днес, доволен съм от хората, които играха на тяхно място, но по-скоро страдаме от липсата на голове, отколкото от грешки в защита. Все някога трябваше да загубим, футболът е такъв, но съжаляваме, че не успяхме да реализираме", допълни наставникът на Левски.

"Нямаше как да натиснем в края на мача с този главен съдия. Всичко, което можеше, днес беше в една посока, защото Левски направи поредица от силни мачове и започна да застрашава някои места в класирането. Да не се връщаме и на предишния мач и картона на Филип Кръстев. Лека полека се режат крилата на Левски. Дано в плейофите всичко да бъде, както трябва".

"Днес загубихме три точки или поне една. Другите обстоятелства и фактори винаги съпътстват футбола, но ще трябва да сме срещу всички и всичко. Нашата цел е да стигнем до Европа. Искрено вярвам и се надявам да бъдем на трето място в крайното класиране", завърши Елин Топузаков.