Бразилският футболист на Левски Роналдо не тренира и вчера с тима. Причината за отсъствието на атакуващия играч е, че страда от лека настинка. Тя обаче няма да му попречи да вземе участие в домакинството срещу Спартак Варна, пише „Тема спорт“. 

Двубоят със соколите е в събота от 21:00 часа на „Герена“ и ще бъде предаван пряко по Диема Спорт. 21-годишният футболист направи официален дебют със синята фланелка при загубата с 0:1 от ЦСКА 1948 в Бистрица в първия кръг.

Роналдо пропусна и заниманието в понеделник, на което отсъстваха още Уелтън и Георги Миланов. Те вече се включиха в тренировките на сините и също няма да имат проблем да играят срещу варненци на „Герена“.

Добрата новина за Станимир Стоилов е, че няма други контузени футболисти освен Ивелин Попов и Цунами. Бившият капитан на националния отбор е споделил, че вече се чувства по-добре и възстановяването му върви по план. 

Той няма да вземе участие в мачовете с ПАОК, същото важи и за Цунами. Бразилецът в момента се движи с шина заради контузия в коляното. Той получи травмата още през първото полувреме при визитата на ЦСКА 1948.