През тази седмица Левски ще стартира кампанията за продажбата на абонаменти карти за новия сезон. Сините очакват още по-голям интерес от страна на привържениците след постигнатите резултати от предходния сезон.

Със сигурност цените ще са малко по-високи от миналогодишните. През миналата кампанията цените варираха от най-ниската 120 лева и достигаха до 840 лева. Сега отново ще има намаления за феновете, които са притежатели на абонаментна карта за миналия сезон, пише Тема спорт.

Отстъпка ще има и за всеки привърженик, който има членска карта на клуба. Завишението в цените е очаквано, след като и билетите за двубоите ще поскъпнат, както сам разкри изпълнителният директор на сините Иво Ивков.

От „Герена“ са планирали и нова среща с министъра на младежта и спорта за стадион „Георги Аспарухов“, но в момента неяснотата с правителството и по-специално с Радостин Василев стопират инициативата. Тя е трябвало да се състои през този месец или в началото на юли, но от Левски очакват такава да няма, предвид политическата ситуация в България.

Снимка: Lap.bg