Талантливият халф на Левски  Филип Кръстев заяви, че малко го е яд, че тимът не е успял да спечели срещу ЦСКА-София и за втори път това дерби през този сезон завършва 0:0. След равенството без голове от днес "сините" са на 5-о място с 43 точки, докато "армейците" са с 53 точки на 2-ото.

"Малко ме е яд, че не успяхме да спечелим. Втори мач с тях завършваме 0:0. През второто полувреме допуснахме нашите съперници да създадат положения на контраатаки, докато ние не успяхме са изиграем нашите атаки по най-добрия начин“, коментира Кръстев.

"Мисля, че днес не е имало проблеми със съдийството. Играта не се накъсваше както обикновено. Да, доста тежки мачове ни се събират, но ще издържим физически. Но за нас това е най-доброто – да играем силни мачове с добри отбори. Знаем, че г-н Стоилов е зад нас и обича клуба. Каза нещо след мача в Разград, но на другия ден говори с нас и ни обясни какво иска да каже, продължи младежкият национал.

"За днешния мач мога да кажа, че и двата отбора имат основания да спечелят. Ние не спечелихме и съжаляваме, аз също лично съжалявам", каза още той.