Левски губи голям спонсор, пише ''Тема Спорт''. От клуба обаче предпочетоха да не разгласяват предстоящата си раздяла с чуждестранна строителна фирма, а вместо това поднесоха новината по доста странен начин.   Вчера в официалния сайт на клуба се появи съобщение, което бе озаглавено "Левски връща имената на футболистите на гърба на фланелките".

В него може да се прочете следното: "ПфК Левски отново ще играе с екипи, на които ще бъдат изписани имената на футболистите на гърба на фланелките. Те ще стоят редом със спонсорите на клуба и номера на играча. Промяната ще бъде направена от предстоящия домакински мач на Левски с Лудогорец. Двата тима се изправят един срещу друг в събота, 13.08, от 21:15 часа на стадион "Георги Аспарухов", пише в съобщението, публикувано на сайта на Левски.   От миналата година сините футболисти играеха без имена на фланелките. Причината бе, че над номерата на гърбовете седи надпис на букмейкърска компания. Под тях пък бе позиционирано логото на чуждестранната строителна фирма "Щрабаг".

Именно последната най-вероятно ще прекрати в скоро време партньорството си със сините и затова емблемата й ще бъде преместена на друго място на екипа. А след месец почти сигурно и ще изчезне от сините фланелки.   В средата на септември 2015-а Левски сключи договор с австрийската компания. Тя стана вторият най-голям партньор на клуба след генералния спонсор "Виваком". При подписването стана ясно, че споразумението е за 12 месеца, като в контракта има клауза за продължаването му.