Левски може да се раздели с едно от зимните си попълнения. Сините окончателно са вдигнали мерника на крилото Джъстин Менголо.

Камерунецът е бил нарочен от спортно-техническия директор Георги Иванов-Гонзо заради постоянните си контузии. Гонзо има съмнения, че 22-годишният футболист симулира контузии, за да се скрие и не играе в мачовете.

В последния кръг срещу Славия (0:0) бившият играч на Университатя Клуж отново се хвана за бедрото на десния крак, след като го стори и с Лудогорец. Не това обаче бе причината да бъде сменен в „Овча Купел“.

Треньорът Стойчо Стоев бе ядосан от липсата на ангажираност от крилото в дефанзивен план. На няколко пъти капитанът Веселин Минев също излезе извън нерви и с ръкомахане приканяше Менголо да се върне и да помогне в защита. Той обаче така и не го направи и това доведе до изваждането му.

Спортният директор Георги Иванов също е бил бесен от поведението на играча срещу Славия, заради което привика на спешни разговори неговия мениджър. В тях Гонзо е намекнал, че ако Джъстин не започне да се влага повече в тренировките и мачовете ще бъде освободен през лятото.

Припомняме, че при идването си фланговият футболист парафира за две и половина години. Гонзо е готов да прекрати договора му още в края на май, но подобно решение още е в процес на обсъждане. Не е изключено камерунецът да получи последен шанс в последните мачове от сезона.

Освен него Стойчо Стоев е разочарован и от Бабатунде Аденижи, който също не убеждава както в тренировките, така и в мачовете.