Футболистите на Левски носят вината за колебливите резултати на "сините" от началото на пролетния дял на българската футболна "А" група, заяви халфът на отбора Георги Костадинов. Той беше избран от футболисти, треньори и спортни журналисти за най-добър играч от 22-ия кръг, когато вкара гол при победата с 2:0 над Черно море, както и за целия месец февруари.

"Вината и отговорността я носим ние, футболистите, а не треньорите, директорът или който и да било друг. Ние не сме на нужното ниво в момента. Със сигурност и отнетите точки оказват влияние, но това не е основната причина. Трябва да я търсим най-вече в нас, футболистите. Ние сме тези, които излизат на терена и трябва да печелят точки и мачове. Трябва да играем добре, за да подобрим и резултатите. Ако успеем да се запазим от контузии и да тренираме в пълен състав, ще покажем и по-добро лице. Ние знаем какво представлява Левски, с каква фенска маса разполага отборът и какви са традициите и историята на клуба, така че е нормално от нас да се изисква много повече", каза Костадинов.

"Преди началото на сезона си поставихме за цел е клубът да прогресира постоянно. Имаме нужната класа, а потенциалът на отбора е доста голям. Стремя се да гледам реално на събитията в Левски и мога да ви кажа, че сега разполагаме с по-качествен състав, отколкото през есента. На чужденците им трябва време да свикнат с обстановката в България и в първенството, за да разкрият максималния потенциал, който притежават", добави най-добрият играч в "А" група за февруари.

Костадинов лекува контузия в прасеца, която получи по време на тренировка в началото на миналата седмица. Самият той призна, че възстановяването върви добре и скоро ще бъде готов за игра.  

 

Георги Костадинов бе избран за футболист на месеца и играч на 22 кръгhttps://www.youtube.com/watch?v=l8xxbmSZ3qs#ЛЕВСКИТВ

Публикувахте от ПФК Левски / PFC Levski в 9 март 2016 г.

 

 

 

 

 

Халфът на Левски Георги Костадинов получи наградата за най-добър играч на 22-ия кръг на "А" група, както и за най-добър ...

Публикувахте от ПФК Левски / PFC Levski в 9 март 2016 г.