Левски излезе с официално съобщение по повод напрекъснатите информации за уволнение на треньора Стойчо Стоев.

Според слуховете, бъдещето на спеца е поставено на карта заради двете поредни равенства в "А" група – 0:0 с Монтана и 1:1 с Локомотив Пловдив, а за негов заместник е спряган Велислав Вуцов.

В позицията си обаче "сините" застават твърдо зад Стоев и категорично заявяват, че няма да има промени и в ръководството на клуба.

"Във връзка със зачестилите спекулации около треньорския пост в ПФК Левски обръщаме внимание на всички медии и "синята" общественост, че в клуба не стои на дневен ред смяната на старши-треньора, нито са обсъждани каквито и да било имена на други наставници".

"Смени няма да бъдат извършвани и на други високи постове. Обръщаме внимание на всички медии, че единственият орган, който може да извършва подобни смени е Управителният съвет на ПФК Левски".

"Заседанията на този орган са ясно регламентирани и достъпни за обществеността и всяка друга информация е плод на тенденциозна спекулация!!!", гласи съобщението.

Във връзка със зачестилите спекулации около треньорския пост в ПФК Левски обръщаме внимание на всички медии и „синята“ о...

Публикувахте от ПФК Левски / PFC Levski в 7 март 2016 г.