Полузащитникът Мехди Бурабия, който днес подписа договор с Левски, заяви, че се надява да оправдае доверието на ръководството на клуба и да стане шампион още тази година, за да донесе радост на верните привърженици на "сините".

Френският халф, който идва с трансфер от Черно море, стана третото ново попълнение в състава на софиянци през януари след крилото Франсис Нар от Баник (Острава) и централния защитник Александър Александров от Лудогорец.

Бурабия пристигна в България преди година и през миналата пролет игра в Локомотив Пловдив, след което премина в Черно море, за който записа 20 мача и 4 гола през есента.

"Искам да благодаря на клуба, че направи всичко, за да съм част от Левски. Щастлив съм, че съм тук. За мен този трансфер е желано и търсено предизвикателство и ще се постарая да оправдая доверието. Тук съм, за да дам най-доброто от себе си, да помогна на отбора и се надявам да станем шампиони още тази година. Искам да покажа на хората от клуба, че не са сбъркали с привличането ми. Когато бях в чужбина, бях чувал за верните фенове на Левски и се надявам да ги зарадваме с титла", заяви Бурабия за Левски ТВ.

Мехди Бурабия подписа с Левски за 3 години ЛЕВСКИ ТВ

Мехди Бурабия подписа с Левски за 3 годиниhttps://www.youtube.com/watch?v=MF2TIJRtuxg#ЛЕВСКИТВ

Публикувахте от ПФК Левски / PFC Levski в 11 януари 2016 г.