Финансовият директор на Левски Константин Баджеков коментира пред Gol.bg претенциите на Пламен Крумов и Пепе Мурсия спрямо отбора и заплахите им, че "Сините" ще страдат, ако не им изплатят дължимите суми възможно най-скоро.

Той обяви, че отборът е дал план прокт пред лицензионната комисия и е изчистил според възможностите си задължения до миналия петък.

Освен това обяви, че според него отборът има добър шанс да вземе лиценз и също така прикани истинските левскари да идват на стадиона да подкрепят отбора, като си купуват билети, защото в момента всеки лев е важен за клуба.

"Вижте, според мен не е коректно да има ултиматуми към Левски. Ние не отричаме това, което дължим, напротив. Просто хората, на които отборът има да изплаща пари, трябва да се опитат да влязат в положение. Всичко това обаче е до морал. Те трябва да си дадат сметка това, което Левски им е дал и това, което са дали на Левски те", каза Баджеков пред Gol.bg, коментирайки Пламен Крумов и Пепе Мурсия, които притискат Левски във времето.

"Положението в момента е такова, че сме финансово затруднени. Каквото сме могли сме изплатили до петък в края на миналата седмица. Левски ще се издължи на хората, на които има да плаща пари, все пак ние сме отговорни хора. Дали сме план проект пред лицензионната комисия как планираме да изплатим задълженията си, а освен това сме изплатили дългове според възможностите си, и се надявам нещата да са наред". 

"Просто нещата в момента не зависят само от нас, а и от хората на които отборът дължи пари. Те трябва да влязат в тежкото положение на Левски. Както казах вече, ние ще се изплатим с тях за напред във времето.

"Искам също така да агитирам истинските левскари да идват на стадиона и да подкрепят отбора, като си купуват билети, защото в момента всеки лев е важен за Левски", завърши той.

Калоян Ангелов, Gol.bg