Треньорът на Левски Стойчо Стоев не падна духом след оставането на „сините“ във втората шестица на първенството.

Шампионът на България с Лудогорец се закани, че столичани ще се върнат по-силни, но все пак призна, че не е очаквал това да се случи.

Левски остана във втората половина на „А“ група, след като Ботев (Пловдив) победи с 2:0 ЦСКА и се добра до заветната позиция.

Владимир Гаджев и компания ще изиграят първия си мач там в петък срещу Хасково на стадион „Георги Аспарухов“ от 17:45 ч.

„Не съм очаквал да играем във втората шестица, но се случи. Не ме питайте за феърплейи други отбори, няма да отговарям“, предупреди Стоев, визирайки срещата в „Коматево“.

„Разговарях сериозно с футболистите. Те знаят, че трябва да подходят отговорно в предстоящите срещи, защото имаме двубои и за Купата на България“, добави Стоев.

Той коментира и загубата с 0:1 от Лудогорец в Разград, която се оказа фатална за оставането на Левски във втората шестица.

„Не е сериозно да се говори, че сме подходили плахо. Не мисля да ви давам обяснение за тактиката ни. Просто нещата не се получиха. Беше ни рано да се надиграваме с Лудогорец, но и това ще стане“, завърши Стоев.

На „Герена“ чакат с нетърпение жребия за Купата на България, който ще се тегли в петък от 11:00 ч. Левски е на 1/2-финал, заедно с Черно море и Локомотив (Пловдив). Лудогорец и Литекс пък ще определят и последния отбор, като в първата среща в Ловеч завършиха 0:0.