Босът на Левски Тодор Батков коментира думите на бившия изпълнителен директор на "сините" Наско Сираков, който заплаши, че разполага с "бомба" и държи "детонатора".

"Дайте да не говорим за бомби. Миналата седмица видяхте какво стана. Сираков да я покаже, да я взриви, да дръпне детонатора, да се направи на камикадзе", отсече Батков, който анализира и случващото се на "Герена".

"Отборът все повече изгражда игрови облик. Трябва ни време и някои попълнения. Не мога да не бъда доволен, но може и по-добре. Първенството е много оспорвано и интересно."

"ЦСКА се откроява с точков актив. Това, което ми прави впечатление е, че показват невероятна упоритост и печелят мачове с голове в последните минути. С тях ни предстоят три мача и ще видим какво ще стане."

"Дължим пари на футболисти. Има притеснение, но е умерено. Първо трябва да изчистим санкцията по феърплея. Надявам се да отпадне. С лиценза няма да имаме проблем. Много футболисти минаха през Левски, които малко дадоха, но много взеха или имат да взимат."

"Ще им платим. Има забавяне на парите на футболистите в клуба, но другата седмица ще платим", продължи Батков, който не пропусна и темата за новия треньор на тима Димитър Димитров, който ще заема поста от януари.

"Всички разговори за това Херо да дойде на "Герена", ги води Георги Иванов. Това, което знам, е, че уговорката е да дойде от Нова година. Иска да си направи подготовката. Има договорка, контрактът не е подписан, но няма интрига."

"За жалост в момента е много, много тежко да се издържа Левски. Не случайно се обърнах към истинските левскари със сърце, душа и финанси да помогнат."

"Искаме да направим съблекални, медицински център, изграждането на сектор "А", където Иво Тонев има изключителен принос. Това, което го обеща пред цяла България, го изпълнява и искам да му благодаря. След това искаме да изградим и другите сектори", каза още Батков.