Легендарният нападател и треньор на Левски Михаил Вълчев направи любопитен коментар за моментното състояние на "сините".

Вълчев сериозно разкритикува играта на Левски и добави, че "сините" не се представят на ниво през новото първенство.

"Левски не се представя на ниво в досегашните си мачове от сезона - като почнем от вратарите, минем през защитата и халфовата линия, и стигнем до нападението".

"Сините имат проблеми във всяка линия, като особено драстични са те в средата на терена. Левски играе много безидейно напред, играчите се придвижват хаотично, бавно изнасят топката".

"Липсва всякаква скорост в атаките, дават се много пасове по ширина. Отборът трудно измисля нещо хитро, нападенията протичат еднообразно. За атрактивност пък изобщо не можем да говорим", каза Вълчев пред "Тема спорт".

"А група страда много от това, че Левски в момента се намира в такова състояние. От сините сега е останало само името. Трябва да дойдат нови футболисти, иначе не виждам как Левски ще подобри играта си".

"Да вземем за пример Божинов. Той е футболист с име, но действията на терена са по-важни от това как се казваш. В този ред на мисли - и аз съм име, дайте и аз да започна да играя. Но няма да стане, защото само с фамилията не може", завърши Вълчев.