Барселона започна сезона в Ла Лига със седем поредни победи, но треньорът Ханзи Флик заяви, че все още вижда накъде може да се развива тимът му след успеха над Хетафе с 1:0, съобщи Ройтерс.

Домакините се наложиха с ранен гол на тарана си Роберт Левандовски, като имаха около 80% притежание на топката в мача и отправиха 16 удара към вратата на съперника. Хетафе обаче за малко не успя да изравни при контраатака в заключителните минути на срещата.

"Перфектно е да имаме седем победи в първенството, но трябва да сме още по-добри. Имахме много добър манталитет в мача. За мен това е добра отправна точка за подобрение", каза германският специалист.

"Казаха ми, че винаги е така срещу Хетафе, много са добри в защита. Но съм горд от представянето на моите играчи и как те се борихме през тези 95 минути", добави Флик.

Той отказа да коментира информацията на медиите, че отборът е близо до привличането на полския вратар Войчех Шченсни на мястото на оперирания Марк-Андре тер Щеген и заяви, че ще разчита на Иняки Пеня.

"Говоря само за футболистите, които са в отбора. Иняки Пеня и нашият номер 1 и аз съм доволен от това", каза Флик.