Завръщането на Войчех Шчесни на терена, месец след като официално обяви оттеглянето си от играта и само няколко дни след като се сбогува с феновете на Ювентус на "Алианц" в Торино, наближава. "Много уважавам историята на Барселона: това е един от най-добрите клубове в света. Разбирам трудната ситуация, която възникна след контузията на Тер Стеген, и мисля, че би било неуважително от моя страна да не обмисля този вариант", заяви полският вратар пред "Диарио Спорт" от Марбея, където се намира в момента.

Според слуховете, полякът ще подпише като свободен агент с каталунците, за да замени германския номер едно, който получи тежка контузия и ще отсъства около 8 месеца.

Дори за портала Meczyki.pl утре Шчесни ще премине медицински прегледи и ще бъде наставник на младия Инаки Пеня, определен за наследник на Тер Стеген през този сезон. "Никой няма да ти попречи да мечтаеш", беше се пошегувал вчера полският вратар в Instagram по повод слуховете. Няма и 24 часа по-късно, а мечтата е с една крачка по-близо до превръщането си в реалност.