ПСЖ ще представи звездната си покупка Неймар още тази седмица. Това обяви пред Marca един от агентите на бразилската звезда Вагнер Рибейро.

По думите му, френските богаташи ще платят на Барселона откупната клауза от 222 милиона евро, след което ще се състои бляскава церемония в Париж. Тя най-вероятно ще се проведе при Айфеловата кула, където преди години се състоя представянето и на Златан Ибрахимович.

По-рано стана ясно, че сумата за правата на Неймар ще плати Qatar Sports Investments, който е собственик на ПСЖ. По този начин "принцовете" ще заобиколят правилника за финансов феърплей на УЕФА. От Барса вече разкриха, че техничарят е изявил желание да бъде продаден и тази сутрин се сбогува с все още настоящите си съотборници на "Камп Ноу".

Носителят на Купата на Краля ще се опита да привлече като негов заместник Фелипе Коутиньо от Ливърпул или младата звезда на Борусия Дортмунд Осман Дембеле. Пауло Дибала също беше сред спряганите имена, но нито той иска да напуска Ювентус, нито италианският хегемон го продава.