Нападателят на Барселона Неймар разкри каква е тайната на невероятното му разбирателство с Лионел Меси и Луис Суарес, с които заформиха истинска голова машина.

"За нас тримата беше много специално отново да играем заедно за първи път този сезон. Много сме доволни от своето представяне срещу Селтик", каза Неймар пред електронното издание Goal.com.

"Вече се намираме на ниво, на което всеки един от нас е наясно как мисли другият, къде ще тръгне и на каква позиция ще се окаже. Можем да ставаме още по-добри, защото разбирателството и комуникацията ни се подобряват."

Не играем за себе си и никой не търси лична слава. Винаги е хубаво да вкараш голове, но няма значение кой от нас тримата вкарва. Ние сме щастливи и когато записваме асистенции за другия."

"Разбирателството ни на терена помогна на отношенията ни извън игрището. Ние сме добри приятели и според мен това си личи от играта ни. Сезонът едва сега започва и е рано да се каже, но според мен той ще бъде много успешен за Барса", добави кариоката, който постави рекорд в Шампионската лига, записвайки невероятните 4 асистенции срещу Селтик.