Барселона иска да получи да получи 20 милиона евро за вратаря Клаудио Браво, който попада в плановете на Манчестър Сити, пише „Марка“. 

Пеп Гуардиола се оглежда за нов футболист на позицията, но и той едва ли ще даде лесно подобна сума за играч, който е на 33 години. 

Вярно е, че Браво се справя отлично на вратата на каталунците и има предимство пред Марк-Андре тер Стеген, но все пак изглежда доста скъп. От Барса пък не искат да се разделят с него и биха го направили само срещу добри пари. 

Друг играч, за когото обаче е много по-вероятно да напусне „Камп Ноу“, е защитникът Томас Вермаелен. Белгиецът иска да се върне в Англия и испанският шампион е готов да се раздели с него срещу 12-13 милиона евро. 

Засега обаче от Уест Хям се колебаят дали да му предложат договор предвид проблемите му с контузии от последните сезони и на този етап единствената реална оферта е от италианския Рома. Все пак футболистът се надява, че някой ще рискува с привличането му и ще може да възроди кариерата си на Острова.