Напоследък на Хавиер Масчерано не му върви. След като беше съден за укриване на данъци, аржентинецът се размина със затвора, но беше одрусан с около 2.5 милиона евро.

През уикенда той и неговите съотборници изиграха един от най-слабите си мачове и макар да победиха Малага с 2:1, станаха обект на яростни критики.

От снощи Масчерано вече загуби и статута си на "куче-пазач" на съотборника си Лионел Меси, шегуват се потребители в интернет. 

Както е известно, Хавиер беше наричан неофициално "питбула на Меси", като самият той не криеше гордостта си от този факт и от възможността да пази гърба на далеч по-талантливия си сънародник.

Причината: Лео си има истинско куче. Животното е подарък на звездата от неговата половинка Антонела, а той побърза да се похвали в социалната мрежа Фейсбук.

Любопитното е, че в типичния си стил Меси не разкри детайли нито за името на домашния любимец, нито за неговата порода...

 

 

¡Nuevo integrante de mi familia!!! Gracias amor por este regalo hermoso. Say hello to the newest member of the family!!! Thanks my love for this cute puppy.- LIO

Публикувахте от Leo Messi в 26 януари 2016 г.