Вратарят на Барселона Марк-Андре тер Стеген заяви, че уважава решението на треньора Луис Енрике за титулярен състав дори тогава, когато остава на пейката.

Обещаващият германски страж получава доверието на специалиста в мачовете в Шампионската лига, но в първенството първи избор е чилиецът Клаудио Браво.

"Трябва да покажа най-доброто от себе си на тренировките и мачовете. Смятам, че се представих добре срещу Аякс", сподели тер Стеген, цитиран от вестник "АС".

"Опитвам се да работя така, че да направя избора на треньора за титулярен вратар труден. Уважавам неговото решение."

"Аз получих контузия в неподходящо време, но изобщо има ли добър момент, в който да си контузен? След това се опитах да впечатля с изявите си."

"Мога да се справя с критиките. Допуснах грешка срещу Пари Сен Жермен, но като цяло не изиграх лош мач. Акцентира се върху тази грешка."

"Бях добре приет в Барселона и мисля, че все повече хора ще видят най-доброто от мен. Ще покажа и на своите съотборници, че могат да разчитат на мен, дори когато нещата не вървят добре."

"като цяло имаме страхотни футболисти в този отбор и е трудно да отличиш само един. Всички са много добри. Много съм щастлив в Барса", добави тер Стеген.