Нападателят на Атлетик Билбао Ариц Адурис вярва, че той и неговите съотборници могат да си тръгнат с нещо от стадион "Ноу Камп", ако покажат солидна игра в защита и атака срещу Барселона.

"Ние се намираме в добър момент и сме уверени преди мача. Възнамеряваме да покажем нашата игра, както винаги", каза Адурис пред вестник "АС".

"Наясно сме на какво ниво сме и с какви футболисти разполагаме, включително новите, които се присъединиха към отбора. Имаме силен отбор с класни играчи."

"Трудно е да сметнем загубата ни през миналата година тук като положителна. Щеше да е добре, ако голът ми беше помогнал за осъществяването на целта ни."

"За да вкараш на стадиона на Барса, трябва да си перфектен в атака и в защита, защото играеш срещу най-добрите футболисти в света, срещу един страхотен отбор."

"След първите два кръга Барса изглежда доста добре. Тимът има нови играчи, които могат да дадат своя принос. Отборът им се изгражда, но притежава много качествен състав."

"Меси се е върнал? Ходил ли е някъде? Жереми Матийо е изключителен футболист, който притежава качествата да играе на различни позиции. Той е силен и добър с топка в крака. Пасва на играта на Барса", добави Адурис.