Испанският национал Хоселу признава, че бъдещето му в Реал Мадрид съвсем не е сигурно, след като клубът привлече през лятото капитана на националния отбор на Франция Килиан Мбапе и бразилеца Ендрик.

Хоселу игра под наем в Реал Мадрид от Еспаньол, като на 30 юни изтича клаузата на Кралския клуб да откупи правата му от клуба от Барселона, но не се знае дали това ще се случи.

"Не е ясно, ние сме в труден период. Вече казах в друго интервю, че имам клауза до 30 юни, като Реал трябва да вземе решение. Вярно е, че по време на Европейското първенство не се обсъжда това, но в крайна сметка ще вдигнем телефона. Не мога да кажа нищо, защото просто не знам", каза 34-годишният нападател пред вестник "Ас". "Не че имам съмнения, но не всичко зависи от мен. Реал привлече двама нападатели и явно планира следващия си сезон по определен начин. Надявам се да се намери решение", каза още Хоселу, който бе герой за испанския гранд в спечеления реванш от полуфиналите на Шампионската лига срещу Байерн Мюнхен с два късни гола за 2:1. 

Снимка: БГНЕС