За капитана на Реал Серхио Рамос отборът е изпълнил отлично плана си за мача в Торино, който се превърна в един от най-добрите за мадридчани в последните години. 

„Цялостното ни представяне бе на много високо ниво и определено направихме сериозна стъпка напред. Всичко се получи, както го планирахме, а това че запазихме суха мрежа също бе от голямо значение. Сега просто трябва да довършим започнатото у дома“ изтъкна защитникът, който обаче ще бъде наказан за реванша заради спорен жълт картон след една ситуация с Дибала. 

„Кристиано е в невероятна форма и се надяваме, че ще продължи да играе така и до края на сезона. В този мач отново бе изключителен, дори ако оставим настрана головете му. Второто му попадение бе наистина изумително. Видях отлично как се позиционира преди да стреля и реакцията на феновете бе красноречива за това, че е на тива ниво толкова много години“ добави той. 

„Ние вкарахме сега 3 гола, но какво пречи на Ювентус да вкара толкова на „Бернабеу“? Затова все още нищо не е решено. Естествено поставихме се в отлична позиция, така че трябва да довършим започнатото. Жалко е, че няма да играя, след като за първи път в кариерата си получих картон за това, че бях ударен“ каза още Рамос. 

<script>(function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(d.getElementById(id))return;js=d.createElement(s);js.id=id;js.src='//embed.playbuzz.com/sdk.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}(document,'script','playbuzz-sdk'));</script><div class="playbuzz" data-id="d2bd6fcd-aabb-45f6-9cb1-8d0181805f5d" data-show-info="false" data-show-share="false"></div>