Спекулациите относно бъдещето на голямата звезда на европейския клубен шампион Реал Мадрид – Кристиано Роналдо, отново започнаха.

Според Diario Gol петкратният носител на Златната топка за сетен път е недоволен от президента на "кралския клуб" Флорентино Перес. Причини не се изтъкват, но се предполага, че на "Сантяго Бернабеу" не са склонни да увеличат заплатата на звездата, което е разгневило Роналдо.

Изданието допълва, че Манчестър Юнайтед е готов да върне бившия си ас и да му плаща 30 милиона евро на година, което ще го превърне в най-скъпоплатения футболист във Висшата лига.

Преди дни Перес беше категоричен, че Роналдо има договор с Реал и няма да напуска. Информациите за недоволството от възнаграждението му обаче нeпрекъснато заливат световните медии, като основната версия е, че Кристиано иска да взима поне колкото Лео Меси и Неймар.

През този сезон португалският национал има 37 гола и 7 асистенции за Реал в 35 мача във всички турнири. 12 от попаденията му са в Шампионска лига в 8 срещи, 22 пъти се е разписвал в Ла Лига от 23 двубоя.