Голямата звезда на европейския клубен шампион Реал Мадрид – Кристиано Роналдо, се обърна срещу феновете на "белите", за да защити съотборника си Карим Бензема.

По време на снощния разгром с 5:2 над Реал Сосиедад на "Сантяго Бернабеу", френският стрелец за сетен път беше освирквания от трибуните заради головата си немощ от началото на сезона.

След поредния пропуск, нападателят се разплака от новата порция обиди. Роналдо не хареса отношението към Бензема и се обърна към феновете с призив да подкрепят Карим. Това веднага даде резултат и те аплодираха бившия френски национал.

След мача треньорът на Зинедин Зидан коментира темата. "Не знам защо се случва това, но привържениците могат да правят каквото си поискат. Той просто няма късмет, но това може да се обърне по всяко време", каза Зизу.

Относно успеха той заяви, че Реал е започнал мача силно още от самото начало, но добави, че отборът трябва да подобри някои неща в защита. "Петте гола са положителен знак", добави Зидан.

Хеттрик за успеха заби Роналдо, докато Бензема не успя да вкара в пети пореден двубой в Ла Лига, в който участва. От началото на сезона той има едва пет попадения във всички турнири от 20 срещи.