Реал Мадрид - Леганес, мач-реванш от 1/4-финалите за Купата на Краля, стадион "Сантяго Бернабеу", начало: 22:30 наше време.

Групата на Реал Мадрид: Касия, Карвахал, Варан, Начо, Марсело, Каземиро, Модрич, Кроос, Бейл, Роналдо, Майорал 

Прогноза на Gol.bg:

Реал Мадрид крачи уверено по пътя си към полуфиналите за Купата на Краля с победа с 1:0 в Леганес в първия двубой миналата седмица. Тогава "белия балет" беше без голяма част от звездите си.

Все пак в края на мача Марко Асенсио реализира попадение и направи задачата пред Леганес много трудна преди реванша.
Кралският клуб е спечелил само един от последните си четири домакинства във всички състезания, но по всичко личи, че лошите резултати на "Сантяго Бернабеу" са към своя край.

Гостите трябва поне да са в състояние да направят силен двубой в Мадрид. Леганес отново показа каква организирана и добре дисциплинирана защита има и бе близо до ремито в първия двубой. 

Те със сигурност няма да капитулират по същия начин, по който Депортиво Ла Коруня го направи на "Сантяго Бернабеу" през уикенда, когато Реал спечели със 7:1. 

Отборът на Леганес е претърпял само две поражения с повече от гол разлика през целия сезон във всички турнири. В защита те са много впечатляващи, като допуснаха само средно по гол в Ла Лига, а само три отбора имат по-добър дефанзивен рекорд.

Прогноза: Реал Мадрид - Леганес 3:1