Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан е превърнал играчите си в Роки Балбоа по време на тренировките по празниците, използвайки някои нетрадиционни техники, пише „Марка”. 

Французинът е накарал звездите си да тичат по стълбите на „Сантяго Бернабеу” по подобие на легендарния боксьор, изигран отлично в култовата филмова поредица от Силвестър Сталоун. 

Подобно упражнение било ново за повечето от играчите, които трябвало да стъпват на всяко стъпало и нямали право да пропускат нито едно, докато били наблюдавани от Зидан и треньора по физическа подготовка. 

Иначе Зидан направи интересен коментар по отношение на ситуацията с вратарите си и заяви, че Реал няма нужда от нов играч на тази позиция, въпреки информациите, че стражът на Атлетик Билбао Кепа е сигурно ново попълнение. 

„В момента мога да кажа, че нямам нужда от вратар. През юни можем да обсъждаме различните варианти, а и до момента нито един играч не сме взели на този пост, откакто съм тук. До 31 януари има време, но мога да кажа, че не искам нови играчи и съм доволен от тези, които имам на разположение” заяви Зидан.