Реал Мадрид отново е хвърлил око на футболист на Тотнъм. Според „Мирър“ Кралския клуб може да опита да привлече младия Деле Али, който се справя брилянтно с екипа на Шпорите. 

Халфът бе избран за най-добър млад играч във Висшата лига още след първия си сезон в елита, а през настоящата кампания продължава да бъде на много високо ниво, като в последните два мача на отбора вкара 4 гола. 

За мнозина цената му вече е над 50 милиона паунда, но парите никога не се били особен проблем за Флорентино Перес. Миналия септември Али поднови договора си с Тотнъм за още 6 години, като заплатата му бе вдигната до 60 000 паунда седмично, но и това няма да означава нищо ако испанците го направят свой приоритет. 

Самият полузащитник заяви, че се чувства отлично на „Уайт Харт Лейн“ и изобщо не мисли за напускане, но изкушението да облече екипа на Реал без съмнение ще бъде изключително силно за него. 

В Реал той би бил получавал много по-висока заплата от настоящата си, а може и да се събере с бившите играчи на Шпорите Гарет Бейл и Лука Модрич, който през последните години бяха закупени от мадридския гранд.