Вратарят на Реал Мадрид Кейлор Навас иска да получи увеличение на заплатата си след силния сезон, който направи, пише вестник „АС“. 

Костариканецът се справя отлично на вратата и регистрира 22 сухи мрежи в 44 мача, в които участва, получавайки едва 30 гола, което прави само по 0,68 на двубой. 

Футболистът е на мнение, че заслужава по-добро възнаграждение и иска да получава по около 4,4 милиона евра на сезон, което е два пъти повече от това, което взима сега. 

Засега не е ясно как гледа ръководството на подобно нещо предвид продължаващите слухове за Давид де Хеа, но е сигурно, че в лицето на Навас Реал разполага с отличен вратар и нищо чудно на финала в Шампионската лига той отново да бъде с ключови намеси. 

В първенството Кейлор регистрира 13 сухи мрежи и допусна 28 гола в 34 срещи, което прави средно по 0,82 на мач. Това е най-добро постижение за вратар на Реал от почти 20 години. Предишният път, когато стражът на столичани имаше по-добри показатели бе през сезон 1996-97, когато Бодо Илгнер пусна 31 гола в 40 срещи или средно по 0,77 на двубой.