Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес планира големи промени в отбора след края на сезона.

Според авторитетното испански издание Sport.es, босът на "кралския клуб" възнамерява да продаде Кристиано Роналдо и Карим Бензема, а на тяхно място да вземе Роберт Левандовски от Байерн Мюнхен и Еден Азар от Челси.

Съобщава се още, че от Перес ще направи нова офанзива за привличането на вратаря на Манчестър Юнайтед Давид де Хеа. През лятото испанският национал беше на косъм от преминаване на "Сантяго Бернабеу", но сделката пропадна буквално в последните минути.

El Mundo Deportivo пък излезе с информация, че Неймар също е сред топ целите на Реал. Перес иска бразилската звезда на Барселона и Гарет Бейл да са следващите лидери на "белия балет" и е готов да брои 190 милиона евро за един от асовете на каталунците. Мадридчани искаха Неймар още докато играеше в Сантос, но тогава той предпочете да премине на "Ноу Камп".

Известният журналист Греъм Хантер пък твърди, че Роналдо ще се върне в Манчестър Юнайтед или ще премине в ПСЖ. Интерес към трикратния носител на Златната топка проявява и Челси, като лично Роман Абрамович иска да го доведе на "Стамфорд Бридж".