Бившият треньор на Реал Мадрид и бивш селекционер на Уелс Джон Тошак обвини треньорското ръководство за слабите игри на Гарет Бейл в Испания.

„Надявам се Гарет най-накрая да играе на тази позиция на терена, на която може да причини най-много вреди на противника. Не съм сигурен, че сегашната му позиция е перфектната за него. Това трябва да стане и с Кристиано Роналдо, който трябва да играе отдясно, а не отляво. Заради всичко това потърпевш е Бейл“, отсече Тошак пред „Би Би Си“.

„Искам да кажа, че по всичко изглежда, че Кристиано ще напусне по-рано от Бейл Реал Мадрид. Може би Гарет се нуждае от още време за адаптация, но е очевидно, че ще се разчита на него. Най-малкото заради многото платени пари“, добави Тошак.

Специалистът коментира и завръщането на Рафаел Бенитес на „Сантяго Бернабеу“. „Рафа заслужава най-големите похвали в света, няма съмнение в това. Бях в Мадрид по времето, в което той работеше за юношеските формации. Всеки ден е специален и съм сигурен, че Рафа ще се справи. Но нега видим какво ще се случи“, каза още Тошак.