Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо излезе с видео послание във връзка със скандалните публикации, свързани с личния му живот.

Още по темата

 

В медиите плъзна снимка, на която трикратният носител на Златната топка е по бански и е прегърнал друг мъж, а ръката му е близо до чатала на приятеля му, което породи куп спекулации.

"Здравейте, фенове! Това съобщение е за вас. Благодаря ви за подкрепата, която ми дадохте тази година. Това беше много труден сезон, но вие винаги сте били с нас. Показахме голяма лоялност към мен".

"Сега съм на почивка. Синът ми плува в басейн. Хрумна ми да запиша това видео. Не знам защо. Знаете, че никога не говоря за личния ми живот с пресата. Но този път реших да го направя".

"През последните седмици се изписаха много лоши неща за мен. Всеки ден се пише, че имам ново момиче. Просто ме оставете на мира. Не вредете на имиджа ми. Това няма как да стане".

"Така че, момчета, това послание е за вас, на първо място. Все още сме заедно всеки ден, всеки месец, година след година. Благодаря ви", каза Роналдо.
 

 

Thank you for being always there for me. Your support makes me wanna be better everytime.

Posted by Cristiano Ronaldo on 5 юни 2015 г.