Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти най-вероятно ще подпише нов договор с клуба в началото на 2015-а година, пише „Марка”. 

Напоследък се появиха информации, че шефовете на клуба са готови да предложат удължаване на контракта на италианеца, което се очаква да се случи през януари. 

Самият специалист вече обяви, че не може да мечтае за по-добро място за работа от „Сантяго Бернабеу”, с което на практика изтъкна, че няма да има проблеми да удължи престоя си в Реал. 

Миналия сезон Анчелоти до голяма степен бетонира мястото си в Кралския клуб след спечелената по драматичен начин Шампионска лига, а в добавка към нея тимът взе и Кралската купа. Затова и очакванията са той да получи оферта да удължи договора си с една година и да остане в отбора до лятото на 2017-а, която ще приеме без да се замисля. 

Той се разбира отлично с президента Флорентино Перес, а е популярен е сред играчите, като успява да поддържа отлична атмосфера в съблекалнята, което е доказателство за треньорските му умения. 

Затова и от Реал вече работят по параметрите на новия контракт, който трябва да бъде готов след седмици, като засега не е ясно единствено кота ще бъде обявено споразумението.