С попадението си във вратата на Ливърпул Карим Бензема стигна до 15-ото място в класацията на Реал Мадрид на най-добрите реализатори в историята. 

Той се изравни с Хуанито, като двамата имат по 121 попадения на сметката си. До края на сезона обаче той вероятно ще се изкачи с още няколко позиции, тъй като близо до него са Гонсало Игуаин – 122, Паиньо – 124, Фернандо Йеро – 127 и Мичел – 130. Според мадридските медии нападателя дори е 14-и, тъй като те твърдят, че Игуаин също е със 121 гола. 

Иначе за пореден път се видя, че французинът се чувства отлично в Шампионската лига, след като през настоящата кампания се разписа и в четвъртата среща на своя отбор. В тези мачове той има общо 5 попадения, като изпреварва дори Кристиано Роналдо. 

Той вече има 41 гола на сметката си в турнира, които е вкарал за 68 мача. В историята само двама играчи са стигнали по-бързо до тези попадения – Лео Меси за 61 двубоя и Рууд ван Нистелрой, на когото бяха необходими едва 45. 

По отношение на минутите той е реализирал попаденията си за общо 4648 минути игра в турнира, което прави средно по гол на всеки 113. За Реал в надпреварата вкарва на всеки 109, след като общият му показател е за гол  на всеки 146 минути.