Халфът на Реал Мадрид Сами Кедира все пак ще остане на „Сантяго Бернабеу” и през този сезон, обяви треньорът Карло Анчелоти. 

Бъдещето на германеца бе неясно, след като той отказа да подпише нов договор, а настоящият му изтича след края на кампанията. 

Кедира бе спряган за трансфер на Острова, като пропусна трите официални мача на Реал до момента, но сега все пак ще продължи да носи белия екип. 

„Той остава при нас и е щастлив, така че със сигурност ще продължи да бъде важна част от отбора”, изтъкна италианецът на вчерашната пресконференция преди мача с Кордоба днес. 

Полузащитникът получи топло посрещане от съотборниците си по време на тренировката в неделя, които се шегуваха с него, така че ще донесе още сигурност за средата на терена. 

Случилото се обаче поставя под въпрос бъдещето на Асиер Ияраменди в тима, след като бившият играч на Реал Сосиедад е на практика пети избор за средата на терена след Кроос, Чаби Алонсо, Модрич и Кедира и е възможно през тази седмица да бъде преотстъпен на друг отбор.