Нападателят на Реал Мадрид Карим Бензема не се притеснява от информациите, че клубът иска да привлече негов конкурент за атаката на отбора. 

В момента французинът е единственият чист нападател в състава, но добре разбира, че тимът има нужда и от друг вариант за предни позиции, след като Алваро Мората отиде в Ювентус. 

„За мен Реал Мадрид е най-добрият тим в света и е нормално да иска да купува нападатели. Аз обаче не се притеснявам от конкуренцията и ще продължа да работя здраво, както досега” заяви Бензема, който наскоро удължи договора си до лятото на 2019-а година. 

„Тук съм щастлив, така че не мога да не бъда доволен, че ще остана още няколко години. Вярвам, че ще продължим да печелим титли и да постигаме успехи” добави футболистът, който естествено бе доволен от триумфа за Суперкупата на Европа. 

„Много е хубаво да започнеш с отличие. Радвам се, че направихме много добър мач, в който се видя, че новите попълнения със сигурност ще ни помогнат. Разполагаме с много варианти в атаката си, но всеки поставя на първо място отбора. Искаме да спечелим 6 титли този сезон и въпреки че няма да е лесно, ще се опитаме да го направим” изтъкна Карим.