Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти остана много доволен от победата над Севиля с 2:0 и спечелването на Суперкупата на Европа. 

След мача италианецът побърза да предупреди звездите си, че никой от тях не може да се надява на титулярно място и че ще прави ротации, в стремежа да държи футболистите си свежи.

„Разполагаме с фантастичен състав и трябва да го използваме по най-добрия начин. В такъв отбор няма как да има 11 титуляри. Всички са изключително качествени играчи и за да сме конкурентни трябва да има ротации“ заяви специалистът. 

„Мисля, че това може да бъде началото на един наистина много успешен цикъл, защото със спечелването на Шампионската лига сме много по-уверени и спокойни. Имам късмета да работя с великолепен екип от треньори и играчи, но все пак знаем, че за да сме успешни трябва да работим здраво и да сме готови да се жертваме за другите“ добави той, като естествено коментира играта на новите попълнения Тони Кроос и Хамес Родригес. 

„Кроос игра много добре, без никакви проблеми. Хамес имаше затруднения през първото полувреме, но през второто се справи на ниво. Смятам, че не сме променили стила си на игра. Кроос бе използван на позицията на Чаби Алонсо, който обаче остава важна фигура за нас“ изтъкна Анчелоти. 

„Роналдо бе страхотен и с два отлични гола реши мача. Касияс титуляр? Нека да видим, но ние му имаме доверие. Хубаво е, че за начало на сезона контролирахме мача и се справихме много добре“.