Голямата звезда на Реал Мадрид Кристияно Роналдо даде емоционално интервю преди предстоящата приятелска среща на неговия отбор срещу бившия му клуб Манчестър Юнайтед. 

29-годишният португалец напусна "Олд Трафорд" през 2009 година, за да премине в редиците на "Белия балет". Той призна открито пред "Мирър", че завръщане в английския клуб е съвсем реално за в бъдеще, като за пореден път обяви, че обича много бившия си отбор. 

Договорът на Кристияно с Реал е до 2018 година, като тогава ибериецът ще бъде на 33 години и ако той направи завръщането си в Юнайтед, то ще бъде точно в зенита на кариерата му.

"Разбира се, това е един от любимите ми клубове", отговори Кристияно на въпрос, дали би се завърнал някой ден обратно в редиците на "Червените дяволи".

"Всеки знае, че когато аз говоря за Реал Мадрид, аз трябва да кажа нещо и за Манчестър Юнайтед, защото аз наистина обичам този клуб и това място".

"Хората се отнасяха там като Бог с мен. Отидох там на 18 години и успях да спечеля всичко възможно. Оценявам всичко това и за в бъдеще нищо не се знае".

Преди две години Роналдо призна, че е тъжен в Реал и тогава имаше усилени спекулации, че може да се завърне обратно в английския клуб, но вместо това португалецът остави зад гърба си различията с испанския отбор и помогна на тима да спечели Десетата.

За съжаление на португалеца той ще пропусне контролата срещу бившия му тим, тъй като не се намира в оптимална физическа форма и Карло Анчелоти няма да рискува с включването му.