Мохамед Салах обяви, че това явно ще бъде последния му сезон в Ливърпул, след като никой не го е търсил за удължаване на договора му. 

Египтянинът е в последната година от контракта си, като бе  основата на победата над Манчестър Юнайтед  с 3:0, с гол и 2 асистенции. Той се е разписал във всеки от първите 3 мача на отбора, а Червените са с пълен актив от 9 точки. 

„Имах хубаво лято, в което можех да обърна внимание върху себе си и да помисля  за нещата. Опитах се обаче да остана позитивен. Както знаете, това е последният ми сезон в клуба. Искам да му се насладя и да не мисля за друго. Чувствам се свободен да играя и ще видим какво ще стане през следващия сезон“ заяви Салах. 

„Преди този мач казах, че това може да е последният ми мач тук с Ливърпул. Никой от клуба не е говорил с мен за договори, така че си казах: добре, това е последната ми година, така че ще видим какво ще стане в края на сезона. Нищо не зависи от мен, но никой от клуба не е говорил с мен. Ще видим“ добави той. 

Салах играе за Ливърпул от 2017-а, като през миналата година клубът отхвърли устна оферта за над 100 милиона паунда от Ал Итихад. Той ще стане на 33 през следващия юни, като до момента има 10 гола в 9 мача на „Олд Трафорд“.