Трент Александър-Арнолд разбуни духовете на Острова, заради начумереното си изражение при смяната си срещу Брентфорд вчера. 

Националът напусна в 72-ата минута и бе доста мрачен, което веднага доведе до спекулации, че не е щастлив от действията на новия бос Арне Слот, а мнозина побързаха да припомнят и  че той е в последната година от договора си с клуба. Мениджърът Арне Слот обаче, остана спокоен. 

„Той наистина не изглеждаше щастлив при смяната си, но аз го разбирам, защото всеки футболист иска да бъде на терена 90 минути. Тези, които започнаха на пейката едва ли са били щастливи от избора ми“ отчете нидерландецът. 

„Трент обаче бе с националния отбор през лятото, игра доста на европейското, а въпреки че след това си почина няколко седмици, започна подготовка по-късно и това е едва третия му мач. Трябва да се грижим за състоянието му, защото имаме нужда от него за целия сезон, а не само за първите мачове. Аз се радвам, че имам добър вариант да го заменя като Конър (Брадли) и го направих. Трент обаче игра добре“ каза още Слот. 

Както е известно Александър-Арнолд бе свързван с Реал Мадрид по-рано през лятото, а липсата на новини за бъдещето му със сигурност ще запази слуховете за потенциална раздяла с Червените.