Ливърпул ще предложи нов договор на Трент Александър-Арнолд и така сагата около бъдещето на английския национал ще приключи, пише вестник „Сън“. 

Напоследък се появиха слухове за интерес от Реал Мадрид към играча, който навлезе в последната година от договора си с Червените. 

В крайна сметка обаче, Трент предпочита да остане на „Анфийлд“, а и вече е говорил за бъдещето с новия мениджър Арне Слот, така че ще отреже европейския клубен шампион. 

„Той говори с новия  бос още преди европейското, а и сега, когато е в почивка, двамата са в контакт. Трент счита промяната в Ливърпул за ново начало и е отдаден на клуба, като няма търпение да се завърне и да започне да играе“ заяви източник близък до Александър-Арнолд. 

Новият договор естествено ще бъде и при по-добри условия, така че Трент ще увеличи сериозно настоящия си брой мачове за Червените, които са 310. Освен това предстои да се види как ще бъде използван от новия наставник, след като Юрген Клоп през миналия сезон разчиташе на него предимно в средата на терена.