Треньорът на нидерландския футболен клуб Фейенорд - Арне Слот, продължава да отбягва въпросите относно негово евентуално преминаване в английския Ливърпул. Той заяви, че ще говори повече по темата след края на сезона и отхвърли спекулациите, че през седмицата е посетил мърсисайдци.

Слот, който ще ръководи юбилейния си стотен мач начело на Фейенорд през уикенда, бе запитан отново на пресконференцията преди кръга в Ередивизи дали има напредък в преговорите с мърсисайдци. Той бе лаконичен: "За 25-и път - наистина не мога да отговоря на този въпрос".

"Все още няма нищо официално и в момента седя тук, пред вас (журналистите - б.пр.), носейки емблемата на Фейенорд на гърдите ми. Искам тази пресконференция да бъде именно за Фейенорд, но ми се струва, че ще продължите да задавате странични въпроси", продължи той, цитиран от Ройтерс.

"Все още вярвам, че нещата ще се развият добре, но не мога да кажа повече по въпроса. Ако продължавате да ме разпитвате, пресконференцията ще бъде неприятна. Ще говорим по тази тема след края на сезона, защото съм зает с Фейенорд и Ливърпул са заети с техните си мачове".

Слот бе запитан и дали може да потвърди информациите, че през седмицата е бил в Англия.

"Всъщност, бях в Италия. Иначе нямаше да имам толкова хубав тен", каза още той.