Ливърпул прекратява интереса си към Джуд Белингам от Борусия Дортмунд, въпреки че бе считан за фаворит за халфа, твърди „Скай Спортс”. 

В крайна сметка ръководството на Червените е преценило, че да платиш около 100 милиона паунда само за един играч не е правилната стратегия в стремежа да подсилиш отбора. 

Червените регистрират сериозен спад във формата през този сезон и едва ли ще успеят да се класират за Топ 4, като се счита, че през лятото искат да привлекат поне двама качествени полузащитници. 

„Това, което ще направим за догодина никога няма да бъде достатъчно за феновете или за медиите, но да, планът е с интелигентни решения относно новите попълнения да се подобрим. Промените обаче трябва да са умни, за да тръгнем отново нагоре” заяви наскоро Юрген Клоп. 

Ако това наистина е вярно Реал Мадрид се превръща във фаворит за Белингам, който едва ли ще остане в Дортмунд след прогреса който прави напоследък. Считаше се, че именно младият англичанин трябва да бъде в основата на възраждането на мърсисайдци, които обаче явно ще погледнат в друга посока.